YERLİ ÜRETİM OLAN, “PROFİL VE TEMİZLİK PİGİ” BOTAŞ CEYHAN ‘A TESLİM EDİLMİŞTİR.

Enermak Enerji olarak bir yeniliğe daha imza atmış bulunmaktayız. Yerli üretimimiz olan “Profil ve Temizlik Pigleri” ile ilgili olarak BOTAŞ Ceyhan’a teslimatımızı başarıyla gerçekleştirdik.

Enermak Enerji tarafından üretilmiş olan “Profil ve Temizlik Pigleri” yurt dışında üretilen rakip ürünlere nazaran daha sağlam ve yapılan test sonuçlarına göre çok daha üstün olduğu görülmüştür. Enermak Enerji ülkemizin boru hatları konusunda da başarılı işler çıkarabileceğini bir kez daha ispatlamış oldu.

Ayrıca” Profil ve Temizlik Pigleri” yanı sıra “Pig Takip Sistemleri” konusunda da dünya lideri CDI firmasının ürünlerinin teslimatını ve sunumunu gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Yapılan başarılı yerli üretimimiz sayesinde artık ihracata yönelerek dünya piyasasın da artık biz de varız diyebileceğiz.

Botaş Ceyhan

author avatar
enermak
Enermak Enerji olarak bir yeniliğe daha imza atmış bulunmaktayız. Yerli üretimimiz olan “Profil ve Temizlik Pigleri” ile ilgili olarak BOTAŞ Ceyhan’a teslimatımızı başarıyla gerçekleştirdik. Enermak Enerji tarafından üretilmiş olan “Profil ve Temizlik Pigleri” yurt dışında üretilen rakip ürünlere nazaran daha sağlam ve yapılan test sonuçlarına göre çok daha üstün olduğu görülmüştür. Enermak Enerji ülkemizin boru […]
Enermak Enerji® 2000/2024