KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ için yapılmış olan Kanal Görüntüleme Aracı denetimi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, IPA ve TÜRKİYE iş ortaklığında yapılmış olan Kanal Görüntüleme Aracı için denetim ve ön görülerini bildirmek üzere firmamızı ziyaret etmişlerdir.

Konusunda uzman ekip çalışanlarımız tarafından araç hakkında bilgiler paylaşıldı. Çalışma prensibinin nasıl olduğunu, cihazların özellikleri gibi ön bilgiler aktarıldı.

Kanal Görüntüleme Aracının yapımı devam etmektedir. Çalışmaların bitimini takiben KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE teslimatı ve operatör eğitimleri tamamlanacaktır.

author avatar
enermak
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, IPA ve TÜRKİYE iş ortaklığında yapılmış olan Kanal Görüntüleme Aracı için denetim ve ön görülerini bildirmek üzere firmamızı ziyaret etmişlerdir. Konusunda uzman ekip çalışanlarımız tarafından araç hakkında bilgiler paylaşıldı. Çalışma prensibinin nasıl olduğunu, cihazların özellikleri gibi ön bilgiler aktarıldı. Kanal Görüntüleme Aracının yapımı devam etmektedir. Çalışmaların bitimini takiben KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE teslimatı […]
Enermak Enerji® 2000/2024