İzmir Tire İlçesinde, Double Membran Kurulumunun İlk Aşamasını Başarıyla Gerçekleştirdik.

Enermak Enerji olarak  PALES BİYOGAZ tarafından İzmir Tire ilçesinde çoğunu Türk mühendisler tarafından oluşturulan ve en son teknoloji ekipmanların kullanılarak kurulacak olan   3.6 MW  Biyogaz tesisinde temsilciliğini yapmış oluğumuz Membrane Europe firması ile beraber double membran kurulumumuzun ilk aşamasını başarıyla gerçekleştirdik.

Ayrıca Türkiye de 19 metre yükseklikte kurulan ilk membran olma özelliğini taşımaktadır. 19 metre yükseklikte meydana gelebilecek olan zor iklim koşullarına karşı özel paralel dizaynı sayesinde yüksek derecede koruma sağlayacaktır.

Geriye kalan 2 adet membran kurulumu aralık ayı içerisinde tamamlanacaktır.

author avatar
enermak
Enermak Enerji olarak  PALES BİYOGAZ tarafından İzmir Tire ilçesinde çoğunu Türk mühendisler tarafından oluşturulan ve en son teknoloji ekipmanların kullanılarak kurulacak olan   3.6 MW  Biyogaz tesisinde temsilciliğini yapmış oluğumuz Membrane Europe firması ile beraber double membran kurulumumuzun ilk aşamasını başarıyla gerçekleştirdik. Ayrıca Türkiye de 19 metre yükseklikte kurulan ilk membran olma özelliğini taşımaktadır. 19 metre yükseklikte […]
Enermak Enerji® 2000/2024