IPA – Avrupa Birliği ve Türkiye Ortaklığında Yapılan Araçlar.

IPA – Avrupa Birliği ve Türkiye Ortaklığında Yapılan Araçlar.

Avrupa Birliği İpa Projeleri Kapsamında  Erzurum Belediyesi Su Ve Kanal İdaresi İçin Kanal Görüntüleme Ve Su Kaçak Aracımızın Teslimatı Ve Eğitimleri Başarıyla  Tamamlanmıştır.

Avrupa Birliği Projesi Kapsamında Siverek Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi İçin Kanal Görüntüleme (Push Road Camera) Cihazımızın Teslimatı Ve Eğitimi Başarıyla Tamamlanmıştır.

Avrupa Birliği Projesi Kapsamında Adıyaman Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi İçin Su Kaçak Ve Tespit Cihazlarımızın Teslimatı  Ve Eğitimi Başarıyla Tamamlanmıştır.

Avrupa Birliği Projesi Kapsamında Kasım Ayı İçerisinde Akşehir Ve Kahramanmaraş Belediyesi  Su Ve Kanal İdareleri İçin  Kanal Görüntüleme Araçlarımızın  Ve Su Kaçak Tespit Cihazlarımızın Teslimatları Yapılacaktır.

Avrupa Birliği Projesi Kapsamında Erciş , Bartın Ve Silvan Belediyelerinin Su Kaçak Ve Tespit Cihazlarının Teslimatları  Kasım Ayı Sonuna Kadar Yapılacaktır.

author avatar
enermak
IPA – Avrupa Birliği ve Türkiye Ortaklığında Yapılan Araçlar. Avrupa Birliği İpa Projeleri Kapsamında  Erzurum Belediyesi Su Ve Kanal İdaresi İçin Kanal Görüntüleme Ve Su Kaçak Aracımızın Teslimatı Ve Eğitimleri Başarıyla  Tamamlanmıştır. Avrupa Birliği Projesi Kapsamında Siverek Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi İçin Kanal Görüntüleme (Push Road Camera) Cihazımızın Teslimatı Ve Eğitimi Başarıyla Tamamlanmıştır. Avrupa […]
Enermak Enerji® 2000/2024