Doğalgaz Boru Hattında PATLAMA !

Kuzey Marmara Otoyolu’nun çalışmaları sırasında Silivri’nin Akören ile Kadıköy mahalleleri arasından geçen doğalgaz ana hattında patlama oldu. Alevler onlarca metre yükseğe çıkarken, ilk belirlemelere göre olayda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) yapılan açıklamada ise yangına Avcılar, Mimarsinan, Çatalca ve Silivri itfaiye gruplarından ekiplerin yönlendirildiği ve boru hattına gazın kesilmesiyle beraber yangının kontrol altına alındığı duyuruldu. İBB ayrıca yangının İstanbul’da gaz dağıtımını etkilemediğini açıkladı.

Yangının söndürülmesi ile birlikte tamir çalışmalarına başlandı.

Altyapı ve kazı çalışmalarında Yeraltı Tespitinin önemini açıklayan bir haberdir. Bu vesile ile geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

author avatar
enermak
Kuzey Marmara Otoyolu’nun çalışmaları sırasında Silivri’nin Akören ile Kadıköy mahalleleri arasından geçen doğalgaz ana hattında patlama oldu. Alevler onlarca metre yükseğe çıkarken, ilk belirlemelere göre olayda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) yapılan açıklamada ise yangına Avcılar, Mimarsinan, Çatalca ve Silivri itfaiye gruplarından ekiplerin yönlendirildiği ve boru hattına gazın kesilmesiyle beraber […]
Enermak Enerji® 2000/2024