Denizli DESKİ Yeni Alınan Araçların Tanıtımını Yaptı.

Enermak Enerji Olarak, Denizli Büyükşehir Belediyesine ( DESKİ ) yapmış olduğumuz 6 araç ( 3 tane Kanal Görüntüleme Aracı ve 3 tane Fiziki Su Kayıp-Kaçakları Aracı ) Başkan Osman Zolan Tarafından Halka tanıtılmıştır.

Başkan Zolan, alınan 6 aracın özelliklerini anlatarak şunları söyledi:

“Nerede su kaçağı varsa, yolu kazmadan tespit edebileceğiz. Görüntüleme araçlarımız kanalizasyonun içine girerek nerede tıkanıklık varsa var onu görebilecek. Yolu kazmadan, vatandaşımıza sıkıntı vermeden sorun olan yerleri bu cihazlarla tespit edeceğiz. Yeter ki vatandaşlarımız mutlu olsun, ihtiyaçları anında çözülsün. ‘Araç yok eleman yok gibi mazeretimiz olmayacak’ dedik. Bunun için tüm araç ve ekiplerimizle konuşlanmaya devam ediyoruz. Hayırlı olsun.”

ENERMAK olarak yaptığımız işlerden gurur duymaktayız.

Çözüm ortağınız ENERMAK ENERJİ olmalıdır.

Enermak Enerji Olarak, Denizli Büyükşehir Belediyesine ( DESKİ ) yapmış olduğumuz 6 araç ( 3 tane Kanal Görüntüleme Aracı ve 3 tane Fiziki Su Kayıp-Kaçakları Aracı ) Başkan Osman Zolan Tarafından Halka tanıtılmıştır. Başkan Zolan, alınan 6 aracın özelliklerini anlatarak şunları söyledi: “Nerede su kaçağı varsa, yolu kazmadan tespit edebileceğiz. Görüntüleme araçlarımız kanalizasyonun içine girerek nerede […]
Enermak Enerj 2000/2024