Sektör Sunumu – Korozyon Tespiti, Gaz Kaçak Tespit Sistemleri, Boru Hatları Tespiti

Katodik Korumanın Etkinliği ve İzolasyon Hatalarının Noktasal Tespiti konularında
• CIPS – (Close Interval Potantial Survey)
Yakın Aralık Potansiyel Ölçüm Sörveyi
• DCVG – (Direct Current Voltage Gradient Survey)
Doğru Akım Voltaj Düşüm Sörveyi
• ACVG – (Alternating Current Voltage Gradient Survey)
AC Voltaj Düşüm Sörveyi

Uygulamaları yanı sıra İlgili Sörvey Cihazların Fiziksel Olarak Kısa Gösterimi ve Şirketimiz Enermak Enerji’nin Doğalgaz Dağıtım Şirketlerine Sunduğu Diğer Ekipmanların da Tanıtımını Yaptığı SEKTÖR TOPLANTISINI tamamlanmıştır.

Sunum Yapacak Kişiler:
1- Elizabeth Nicholson (Mekanik Mühendis) Korozyon konusunda 10 yıllık deneyime sahip olan Elizabeth Nicholson, saha çalışmaları, ürün geliştirme ve CP tasarımı konularında uzmandır. NACE Katodik Koruma Teknoloğu (CP3) olarak Transnorthern, TransCanada ve Portland Montreal Boru Hattı için gerçekleştirilen saha çalışmalarında görev almıştır. Ayrıca CIPS ve DCVG konularında Çin, Polonya, Ürdün, Arjantin, Şili, Hindistan, Tayvan ve Rusya’da eğitim vermiştir.
2- Halit Ünsal GÖK (Mekanik Mühendis – ODTÜ-1989) Enermak Enerji’de Genel Müdürlük görevini yürüten Halit Ünsal Gök, Kazısız Altyapı Teknolojileri konusunda 20 yıllık deneyime sahiptir. BOTAŞ, BOTAŞ INTERNATIONAL, MERSİN ATAŞ RAFİNERİSİ gibi kamu ve özel kuruluşlarda DCVG, CIPS ve ACVG Sörvey çalışmalarını Enermak Enerji bünyesinde gerçekleştirmiştir.

author avatar
enermak
Katodik Korumanın Etkinliği ve İzolasyon Hatalarının Noktasal Tespiti konularında• CIPS – (Close Interval Potantial Survey)Yakın Aralık Potansiyel Ölçüm Sörveyi• DCVG – (Direct Current Voltage Gradient Survey)Doğru Akım Voltaj Düşüm Sörveyi• ACVG – (Alternating Current Voltage Gradient Survey)AC Voltaj Düşüm Sörveyi Uygulamaları yanı sıra İlgili Sörvey Cihazların Fiziksel Olarak Kısa Gösterimi ve Şirketimiz Enermak Enerji’nin Doğalgaz […]
Enermak Enerji® 2000/2024